💳Klarna Betalning 🚛Fri Frakt & Retur - 2-3 arbetsdagar.

Korthållare

Korthållare

Korthållarens budskap

Ma chérie “Vi vill att vårt märke ska vara det första både killar och tjejer tänker på när det kommer till korthållare” 


Korthållarens storlek

Med en längd på 10 cm och en bredd på 6 cm så är Ma chéries korthållare lätt och smidig att bära med sig överallt. Vårt personliga intresse för resor påverkade oss att göra en resvänlig liten korthållare, men som ändå skulle få rum med allt man behöver. Ma chéries korthållare får rum i alla fickor och fack och med en trevlig form och textur så ligger den alltid behagligt och stabilt i byxfickan.   


Korthållarens färger

Alla goda ting är tre. Ma chéries korthållare kommer i tre standardfärger. Svart, brun och röd. Den svarta korthållaren hämtar inspiration från Paris underbara kvällar. Det är när mörkret faller in som kärlekens stad Paris visar sin fulla potential. Den svarta kulören gör det lätt att matcha med dina favoritkläder och ger en extra touch på just din outfit. Vår svarta korthållaren passar både damer och herrar som gillar en enkel och stilren detalj. Vår röda design eller Cherry som vi kallar den är en del av vår limiterad serie. Vår röda korthållare är en hyllning till den franska flaggan. 


Korthållarens pop-up funktion

Machérie tillverkar korthållare med pop-up funktion. Det är en smidig funktion som hjälper dig att få upp dina kort blixtsnabbt vid användning. Vi var trötta på att hålla reda på alla olika kort som skulle upp och ned ur plånboken hela tiden. Därför löste vi problemet med att alltid ha en pop-up funktion på alla vår korthållare som med ett enkelt tryck skjuter upp korten i sorterad ordning. Körkort, bankkort, kreditkort, resekort, presentkort, ja alla möjliga kort ska upp och ner i fickan flera gånger om dagen. Med Ma chéries pop-up funktion så blir det här problemet istället ett rent nöje.


Mer än en korthållare

Vi vill att korthållaren ska vara mycket mer än en vanlig korthållare. Vi vill göra det till en extra stil detalj i din dagliga klädsel. Du vill ha snygga kläder, klockor och smycken, så varför skulle korthållaren vara ett undantag. Vår design ger din klädstil den där lilla extra touchen som alla andra inte har tänkt på. Det gör att du alltid kommer ha ett försprång i modevärlden varje dag.


Vad får plats i korthållaren?

När man tänker på ordet korthållare så kan man lätt tro att det är en produkt som endast kan bära kort. Ma chéries korthållare erbjuder mer än så. Aluminiumramen har plats för 5 till 6 kort. Inom aluminiumramen så är korten 100% RFID skyddade. Ma chéries korthållare har även ett läderfodral runt sig med två fack och en hållare för kontanter, kvitton eller noteringar. I de två facken på korthållaren så får det antingen plats med 2 kort samt lite sedlar, alternativt endast flertal sedlar. Ha i åtanke att du aldrig ska lägga kort som du vill ha RFID skyddade i dessa facken. Det beror på att endast korten innanför aluminiumramen är skyddade. 


Varför borde alla ha en korthållare?

Dina kort förtjänar bättre än att ligga löst i fickan. 

 

Korthållare med sedelfack